Fredagsvideo: Kristen Englenz – Got Me With Goodbye

Kirsten Englenz er en våre nye favoritter fra Nashville. Opprinnelig fra Atlanta, Georgia, men nå bosatt i East Nashville – og en del av Brian Wrights backingband The Sneak-Ups.
Men også en soloartist som endelig skal slippe sin debutplate ingénue. 

Produsert av Ken Coomer (Wilco), og med en stemme som kan minne om en ung Maria McKee, så er dette alt det vi elsker i én plate.

Ukens fredagsvideo er Kristens nye single “Got Me With Goodbye”, regissert av hennes bror – og starring blant annet Kristen selv. God fornøyelse.

 

Forrige artikkelSinglefredag: John Moreland, Kristen Englenz
Neste artikkelRod Picott – Tell The Truth & Shame The Devil
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here