John Moreland – East October

Helt i det skjulte, uten at han selv har nevnt det med et ord på sin egen Facebookside, så har John Moreland i dag sluppet låten «East October».

En låt som er krydret med en underlig lydeffekt som kan fremkalle paranoia i den beste av oss, så viser John oss hvorfor han har den posisjonen han har idag. Komplett med et deilig orgel, og en sterk tekst som virker å snakke om tap av troen på alt.

How am I ever gonna get by
how am I ever gonna get by
…all by myself

Kristen Englenz – Got Me With Goodbye

Vår venninne Kristen Englert-Lentz slipper idag sin debutsingle, «Got Me With Goodbye». Jeg har vært heldig nok til å få høre hele det Ken Coomer-produserte albumet som kommer til våren, og stemmen til Kirsten minner meg tider om Maria McKee i den tidlige Lone Justice-perioden. Og et høyere kompliment tror jeg ikke jeg kan gi en kvinnelig artist.

Låten er en deilig, fengende snopepose som dreier seg om et brudd som er akseptert, men likevel ikke forstått.

SHARE
Forrige artikkelDoD Sessions: Darrin Bradbury
Neste artikkelFredagsvideo: Kristen Englenz – Got Me With Goodbye
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here