DoD Sessions: Darrin Bradbury

En tidlig morgen i Nashville i 2017 kom Darrin Bradbury for å spille for oss. Lite visste vi hvilken godbit vi skulle få ta del i da han spurte om det var greit at han spilte noen låter han nettopp hadde skrevet. Slik fikk vi (og dere!) høre halve Talking Dogs & Atom Bombs, to år før platen faktisk kom ut.

Da han kom tilbake i år, så kom han med en bunke låter hentet fra hele karrieren, og med sitt unike blikk på verden fikk vi noen låter som er like gode som de er morsomme. Fulle av satiriske kommentarer til verden rundt seg, og med et blikk på både seg selv om andre som er helt uovertruffent.

Vi fikk høre følgende låter: 

“A Busted World”
“Field Notes From A College Town”
“The Blue Highways”
“Dawn is a Daisy”
“True Love”

Klikk på “Play-knappen” for å høre Darrins session.

Følg Darrin på Facebook. Og på www.darrinbradbury.com

Norgesturné i desember:

I desember kommer Darrin Bradbury på sin aller første Norgesturné.
Detaljer kommer i neste uke!

10. desember: Bergen
11. desember: Stanghelle
12. desember: Florø
13. desember: Måløy
14. desember: Hølen
15. desember: Sted kommer
16. desember: Sted kommer

Som en bonus: her er Darrins lille hilsen til Norge – komplett med den siste låten fra årets session; “True Love”:

Forrige artikkelMalin Pettersen – Alonesome
Neste artikkelSinglefredag: John Moreland, Kristen Englenz
Rune Letrud
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here