fbpx
Forsiden Alle poster Norsk Fredagsvideo: Jack Stillwater – Sin City Border

Fredagsvideo: Jack Stillwater – Sin City Border

Fra fjorårets beste norske album, The Farmer Trilogy av Jack Stillwater, kommer låten ”Sin City Border” og den gis ut som singel i dag. En uptempo sak der gitarist Morten Huseby spiller som om han ikke har gjort annet enn å spille countryrock og vokalist Terje Espenes synger med pondus om hvordan han “…goin’ down this lonely man’s road”.

Cover - Sin City BorderKanskje ikke et helt tilfeldig valg av låt med tanke på at låten også er med i filmen ”Kings Bay”, regissert av Stig Svendsen, som omhandler gruveulykken på Svalbard tilbake på 60-tallet. Filmen har Kari Bremnes i hovedrollen som nysgjerrig og uredd Nordlys-journalist og en som trolig fikk kjenne på følelsen av å være helt alene, slik “Sin City Border” hovedpersonen også er.

“Kings Bay” har kinopremiere over hele landet i dag fredag 27. januar, og Jack Stillwater lanserer samtidig musikkvideoen til låten i dag. Den videoen kan du se øverst i denne posten. Musikkvideoen til ”Sin City Border” er gjort av Kristian Clifford.

Foto: Ragnhild Elnæs, Kolonihaven www.kolonihaven.no
Foto: Ragnhild Elnæs, Kolonihaven www.kolonihaven.no

Siden ”The Farmer Trilogy”-eventyret startet med første del ”The Farmer” tilbake i april
2015, har Jack Stillwater turnert jevnt og trutt med stoppesteder både i Tromsø, Narvik,
Stokmarknes, Drammen, Skien, Ski, Oslo og flere andre steder. Utover våren pakker Terje Espenes (vokal og gitar), Morten Huseby (gitar og vokal), Odd Inge Rand (bass) og Arne Harald Foss (trommer og vokal) bandbilen igjen, og besøker følgende byer og scener:

10. mars: BB Lydverket, Lillehammer
11. mars: Kolben kulturhus, Kolbotn
21. april: Iris Scene, Odda
22. april: Madam Felle, Bergen
19. mai: Bryggerhuset Syd, Halden
21. juni: Bakgården, Arendal

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here