Robbie Fulks - Bergen2013 - 005

Endelig kan vi slippe nyheten om at Robbie Fulks er klar for en omfattende Norgesturné! Etter at Dust of Daylight i fjor hentet ham tilbake til Norge etter mange års ufrivillig fravær, og vi i samarbeid med Honky Tonk Honeys og Rootsy fikk se ham spille i Oslo og Bergen, så har Rootsy nå tatt ham inn i stallen for Norge – og sender ham rundt på en ny augustturné.

I ryggen har han utgivelsen Gone Away Backward, som ikke bare Dust of Daylight – men et tilnærmet samlet anmelderkorps i inn- og utland, har trykket til sitt hjerte – og et platesalg han ikke har sett maken til siden… noen gang.

Tiden siden han sist besøkte oss har stort sett gått med på veien, der Robbie har hatt sitt travleste år på lenge. Konsertene har stått i kø, han har besøkt SXSW, jaktet på en katt, og begynt å planlegge oppfølgeren til Gone Away Backward som han lover vil ligge i samme gate.

Og nå kommer han altså tilbake til oss. Denne gangen besøker han Oslo, Ringebu, Trondheim, Bergen og Halden. Turnélisten finner du her, og vi vil holde dere oppdatert når billettsalget starter til de forskjellige stedene.

DoD Live arrangerer to av konsertene. Konserten i Bergen blir på Logen Bar. Du finner mer info på Facebookeventen, og du får billetter på live@musikkbloggen.no. Det legges ut bare 60 billetter, og salget er allerede igang.

Konserten i Gudbrandsdalen arrangeres av DoD Live / Terje Hanstad, og du finner mer info på Facebookeventen. Billetter får du på cowboyterje@yahoo.com. Det selges bare 50 billetter denne kvelden.

Fjorårets Oslokonsert ble omtalt her, og Bergenskonserten ble også anmeldt her på bloggen.

Robbie Fulks – Augustturné i Norge:

21. august: Oslo – Buckleys
22. august: Ringebu – DoD Live – Facebookevent.
23. august: Moskus, Trondheim
24. august: Logen Bar, Bergen – DoD Live – Facebookevent.
25 august: Siste Reis, Halden
26. august: TBA

The Grass Is Really Greener, Bergen 2013:
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=T00vjRCmf3g[/youtube]

 

Let’s Kill Saturday Night, Bergen 2013:
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=3pHFZoVuG7M[/youtube]

 

I’ll Trade You Money For Wine, Oslo 2013:
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=rbp0lQO8Q8U[/youtube]

SHARE
Forrige artikkelBasko Believes – Idiots Hill
Neste artikkelThe Back Pages – As You Like It
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here