Lørdagsvideoer: Robbie Fulks & Rhett Miller

Forrige lørdag spilte to av mine all time favoritter sammen på City Winery i Chicago. Vi snakker selvfølgelig om den eminente Robbie Fulks, og den energiske Rhett Miller. En konsert jeg så gjerne skulle fått med meg. Takket være internett så kan vi i det minste oppleve et lite knippe av låtene her på Dust of Daylight.

Her får vi noen låter med de to sammen (hvor også småpludringen dem i mellom er nesten like bra som låtene), og hver sine sololåter.

«Oppenheimer«:

«The Buck Starts Here»: (Robbie solo)

«Stoned & Singular Girl»: (Rhett solo)

«Hover»: 

«We’ll Burn Together»:

«Big Brown Eyes»:

 

SHARE
Forrige artikkelOlav Larsen & The Alabama Rodeo Stars – Bergen 02.05.13
Neste artikkelSteve Martin & Edie Brickell – Love Has Come For You.
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here