Vi fortsetter med BobWeek her på bloggen, i anledning Bob Dylans 70-års dag.

Tidligere idag fikk dere høre en bunke låter der Bob Walkenhorst tolker Bob Dylans låter på utmerket vis.

Nå tar vi rett og slett en videotitt på Bob Walkenhorst og enda noen Dylan-tolkninger!

Først ute, «Chimes Of Freedom»:

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.

Deretter – Steve, Bob & Rich med en gnistrende versjon av «Subterrenean Homesick Blues»:

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.
SHARE
Forrige artikkelBobWeek: Coverfest – Bob plays Bob
Neste artikkelBobWeek: Coverfest – Americanafavoritter(1)
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here