I år har vi invitert et knippe av våre favorittmusikere fra inn- og utland til å si noen ord om SIN favorittjulesang. Hver dag gjennom adventstiden vil vi presentere én låt, og artistenes personlige forhold til låten.

12. desember tilhører Drew Kennedy.

En av mine favorittmusikere og låtskrivere der ute i den store verden er Drew Kennedy. Jeg falt pladask for Fresh Water In The Salton Sea når den kom ut i 2011, og årets oppfølger Wide Listener er om mulig enda bedre. Låten “Age and Color” fra den platen er en av årets aller mest spilte for min del.

Drew var en av de første jeg spurte, og en av de første til å si ja. Han har en ganske utradisjonell julesang som sitt valg, og vi overlater til Drew selv å fortelle om den.

Du kan ellers finne Drew Kennedy på www.drewkennedymusic.com, på Facebook og på Spotify (hvor du også finner både Fresh Water og Wide Listener).
Platene kan du kjøpe via nettbutikken hans.

Most people probably don’t think of this one as a traditional Christmas song, but for people like me who grew up watching the Peanuts Christmas Special year in and year out (I will stop and watch it if it’s on even now, and I’m 33) it has certainly become one in our eyes.

It’s perfect– a gang of cherubs on the melody and the sweet, sweet sounds of the Vince Guaraldi Trio behind them. It makes me feel good, warm, nostalgic, and Christmas-y every time I listen to it. 

Vince Guaraldi Trio – Christmas Time Is Here:

Forrige artikkelDrammenicana – 19. desember.
Neste artikkelNick Lowe – Quality Street – A Seasonal Selection For All The Family
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here