Drew Kennedy laget en av mine favorittplater i 2011, «Fresh Water In The Salton Sea«. Nå har han skrevet nok låter til å fylle et nytt album som han har døpt «Wide Listener». Du kan nå hjelpe en av de beste stemmene og låtskriverne der ute med å gi ut platen via Kickstarter.

Kennedy tilbyr en rekke «belønninger» til de som donerer. Selvsagt får man tilsendt platen både fysisk og digitalt, men man kan også få håndskrevne tekster, et av hans fotografier fra livet på veien, et postkort sendt mens han er ute på turné, signert eksemplar av boken som fulgte platen «Fresh Water In The Salton Sea» – og bor man i USA kan man også betale nok til å få en huskonsert – gjerne også med middag laget av Drew Kennedy selv.

Som en liten inspirasjon så har Drew Kennedy delt låten «Poet at 33» som skal få plass på den nye platen.

Du støtter prosjektet på Kickstarter. Og betaler selvsagt bare hvis minstekravet blir oppfylt.

[vimeo video_id=»50482849″ width=»650″ height=»400″ title=»Yes» byline=»No» portrait=»Yes» autoplay=»No» loop=»No» color=»00adef»]

 

Her er en video fra hans forrige plate, «Stars In California»:

SHARE
Forrige artikkelJason Isbell & The 400 Unit – Live From Alabama
Neste artikkelRune Berg – Hølå
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here