Fredagsvideo: Drew Kennedy – Open Roads

Drew Kennedy slapp den aldeles utsøkte At Home In The Big Lonesome for to uker siden, og nå er første video fra platen klar. De av oss som følger Drew på Instagram har kunnet henge med på settet under innspillingen, og jeg hadde temmelig store forventninger til det ferdige resultatet.

Drew skuffer ikke, og “Open Roads” har blitt en flott video som fanger stemningen og budskapet i låten. De store naturscenene er temmelig imponerende, og følelsen av å være på reise er hele veien tilstede. Drew selv har en cameo som gatesanger (i poncho), og vår haikende venn får et kjapt gitarkurs på sin vei mot… noe der fremme.

Forrige artikkelTurnpike Troubadours – A Long Way From Your Heart
Neste artikkelDori Freeman – Letters Never Read
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here