fbpx

Fredagsvideo: Marius Kristiansen – Look At Us Now

Marius Kristiansen Look At Us Now

Marius Kristiansen gir i dag ut platen Statements som vi anmeldte i går, og  som i går fikk flere strålende anmeldelser. Plateslippet feires selvsagt med å slippe en ny video. Ronnie MAG Larsen, som bidro som tekstforfatter på den forrige singelen “Don’t Turn Your Back On Love”, har som kjent flere kvaliteter – og ett av dem er filmproduksjon… han har derfor laget denne videoen til låten “Look At Us Now” – som vi har vært så heldige å bloggmessig få verdenspremiere her på Dust of Daylight!

Jeg vet ikke hvordan det fungerer for andre, men låter som tidligere ikke har “klikket” helt på plass bruker vanligvis å treffe meg mye bedre i det jeg ser  låten i en video. Det sammen skjer gjerne hvis jeg hører den i et radioprogram jeg liker (Ninebullets Radio f.eks). Uansett, låten “Look At Us Now”, som jeg i starten kategoriserte under “veldig bra, men ikke favoritten på plata” har plutselig blitt så steikandes mye bedre etter at jeg så videoen.

Vanligvis, når jeg starter et spørsmål til min kone med “Er det bare meg, eller…” så svarer hun – før jeg rekker å fullføre setningen, “Det er bare deg…”

“Look At Us Now” blir ikke noen mindre bra låt av den grunn. At det er en kanonvideo fra Ronnie MAG Larsens kreative hode er ingen ulempe. Jeg er rett og slett bare veldig glad i musikkvideoer, og har alltid ønsket at artister jeg liker skal gi ut alle låtene sine med tilhørende video hver gang de slipper en plate.

Sånn er det altså med den saken. Se “Look At Us Now”. Hør på låten, og stikk ut og kjøp den nye platen til Marius Kristiansen i dag – du vet at du vil trenge den i løpet av sommeren!

[youtube_video]http://www.youtube.com/watch?v=GATrp_7Lc3I[/youtube_video]

Siste artikler

Lest dette?