Fredagsvideo: Hakan Markussen – Where I Usually Go

15. mars er den her. En måned fra i dag. Hakan Markussens debutalbum. En plate jeg har ventet på i 10 år. Singelen kom ut for noen uker siden, og nå har den eminente forfatter, musiker og videoprodusent Ronnie MAG Larsen laget musikkvideo til “Where I Usually Go”.

Jeg har forsøkt, men jeg er ikke i stand til, på en fornuftig måte, å sette ord på hvor høyt jeg elsker denne låten. Denne låten har fulgt meg i  nesten 10 år, siden Hakan ga den ut på en EP i 2004. Låten har vært på alle fest-spillelister, alle biltur-samlinger og spillelister, og generelt over alt hvor jeg har samlet og spilt musikk. Låten, stemmen, melodien – er noe av det mest fengende og supergigahitpotensiale jeg har hørt noen sinne. At ikke dette forlengst er en verdenshit er ufattelig. Og nå har da Rune Berg og Hakan Markussen pusset den opp i anledning den nye platen. Lydbildet har blitt rikere, og tightere. Hakan synger om mulig enda bedre. Låten har rett og slett blitt enda bedre enn den var. Fortsatt fengende. Fortsatt det ultimate øresnop.

“Where I Usually Go”. Ha en fortreffelig fredag, og en vidunderlig helg.

Forrige artikkelConnor Christian & Southern Gothic – New Hometown
Neste artikkelWhitehorse – The Fate Of The World Depends On This Kiss
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here