fbpx
Forsiden Alle poster Norsk …mens vi venter på Marius Kristiansen

…mens vi venter på Marius Kristiansen

 

De fleste kjenner kanskje Marius Kristiansen fra The Humble Servants, hvor han spiller gitar sammen med blant annet Paal Flåta og Lars Fredrik Beckstrøm og Rune Lindstrøm fra de Lillos. Og i 2012 ga han ut sin solodebut “The Movement”.

Han er nå på gang med albumet “Statements”, som er produsert av bloggfavoritt Rune Berg. Fredag legges singelen “Don’t Turn Your Back On Love” ut for salg til den store, vide verden – men du kan høre den her på Musikkbloggen Dust of Daylight allerede i dag.

“Don’t Turn Your Back On Love” er lettbeint popmusikk med et fengende refreng som setter seg i øret, og med en melodi som bringer med seg lovnader om snarlig sommer og sol. Produksjonen er umiskjennelig Rune Berg, og låten er et samarbeid mellom Marius Kristiansen, Rune Berg og musiker, forfatter, Offablogger og videoprodusent Ronnie MAG Larsen. Berg og Larsen spilte som kjent sammen i The Margarets, og selvsagt i Rune, Ronnie og Alex.

Når Berg viste Larsen Kristiansens utkast til tekst, der historien gikk på å ikke snu ryggen til kjærligheten – så begynte Hr. Larsen å reflektere rundt sin karriere som bokser – hvor høydepunktet etter sigende var å ta telling i første runde mot Ole “Lukkøye” Klemetsen.

Ord og utrykk fra boksesporten ble kombinert med en fortelling om kjærlighet, og “Don’t Turn Your Back On Love” var et faktum.

Låten er i salg fra fredag, og du kan besøke www.mariuskristiansen.com for å finne ut hvor den selges. Vi kommer tilbake til “Statements” når den slippes. “Statemens” har fått releasedato fredag 7. juni.

Forrige artikkelFrem Fra Glemselen: The Replacements –Let It Be (1984)
Neste artikkelPå Vei Mot Skumringen
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here