Foto: rockfoto.net

To av mine favorittlåter i fjor het «Fool’s Gold». Den ene er skrevet og fremført av Israel Nash Gripka – den andre av The Damn Quails. Begge ga ut plater som havnet godt innenfor min topp 15 i fjor.

Onsdag var jeg så heldig å få oppleve Israel Nash Gripka live, og han avsluttet selvsagt med «Fool’s Gold».

I går fikk jeg tilsendt en EP fra Jason Waggoner, der singelen heter «Fool’s Gold». Og når man graver litt, så dukker det selvsagt opp en rekke låter med denne tittelen. Så da ble jeg inspirert nok til å lete frem videoer av mine to «Fool’s Gold» låter…

Uansett – dagens fredagsvideoer er Israel Nash Gripkas «Fool’s Gold» og The Damn Quails «Fool’s Gold».
Enjoy, og god fredag!

Israel Nash Gripka – «Fool’s Gold»:

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.

The Damn Quails – «Fool’s Gold»:

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.
 

SHARE
Forrige artikkelThe Jayhawks på Malakoff i sommer
Neste artikkelThe Monthly Iceberg: Count On Me
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here