fbpx

Musikkbloggens julekalender: 19. desember

Musikkbloggens julekalender vil by på obskure julesanger fra både kjente og ukjente artister, som stort sett befinner seg i og rundt sjangeren Alt. Country og Americana. Følg med oss hver dag for å høre alt fra Drive-By Truckers og Old 97’s til Kelly Willis og Otis Gibbs fremføre julesanger du mest trolig aldri har hørt før – eller i hvertfall ikke i den tapningen.

Det er litt av en godbit vi har gjemt bak luke 19. Et liveopptak fra fjorårets store julekonsert i Ocean Sound Recordings, med duoen Alex Rinde og Rune Berg. Julekonserten var deres offisielle debut som duo, etter at The Margarets – hvor jo begge var medlemmer, ble lagt på is.

Rune Berg forteller:

“Det var en helt magisk stemning på konserten, og dette var vel et ekstra ekstranummer, som vi ble nødt til å stunte da det viste seg at publikum ikke hadde tenkt å slutte å klappe etter det ordinære ekstranummeret. Det er på en måte litt historisk hele greiene, siden dette var vår første ordentlige konsert som duo noensinne. ” 

Alex & Rune har holdt aktiviteten ved like, og spilte rundt 80 konserter. Enten som duo eller som The Margarets Akustisk, sammen med Ronnie MAG Larsen.

Neste år går de i studio, og plate kan ventes om ikke alt for lenge.

For de som er i nærheten av Giske, så spiller The Margarets Akustisk i Ocean Sound Recordings den 29. desember.

HØR “Please, Please, Please Let Me Get What I Want”:

Husk fjorårets store føljetong “10 juleplater du trenger

Resten av årets julekalender finner du her.

Siste artikler

Lest dette?