Musikkbloggens julekalender vil by på obskure julesanger fra både kjente og ukjente artister, som stort sett befinner seg i og rundt sjangeren Alt. Country og Americana. Følg med oss hver dag for å høre alt fra Drive-By Truckers og Old 97’s til Kelly Willis og Otis Gibbs fremføre julesanger du mest trolig aldri har hørt før – eller i hvertfall ikke i den tapningen.

Det er litt av en godbit vi har gjemt bak luke 19. Et liveopptak fra fjorårets store julekonsert i Ocean Sound Recordings, med duoen Alex Rinde og Rune Berg. Julekonserten var deres offisielle debut som duo, etter at The Margarets – hvor jo begge var medlemmer, ble lagt på is.

Rune Berg forteller:

«Det var en helt magisk stemning på konserten, og dette var vel et ekstra ekstranummer, som vi ble nødt til å stunte da det viste seg at publikum ikke hadde tenkt å slutte å klappe etter det ordinære ekstranummeret. Det er på en måte litt historisk hele greiene, siden dette var vår første ordentlige konsert som duo noensinne. » 

Alex & Rune har holdt aktiviteten ved like, og spilte rundt 80 konserter. Enten som duo eller som The Margarets Akustisk, sammen med Ronnie MAG Larsen.

Neste år går de i studio, og plate kan ventes om ikke alt for lenge.

For de som er i nærheten av Giske, så spiller The Margarets Akustisk i Ocean Sound Recordings den 29. desember.

HØR «Please, Please, Please Let Me Get What I Want»:

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.

Husk fjorårets store føljetong «10 juleplater du trenger»

Resten av årets julekalender finner du her.

SHARE
Forrige artikkelMusikkbloggens julekalender: 18. desember
Neste artikkelChris Isaak – Beyond The Sun
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here