fbpx

Son Volt uke på Dust of Daylight

Neste tirsdag slippes Son Volts nye plate Honky Tonk. En plate som får en temmelig omfattende markering her på Dust of Daylight. Bloggen har tross alt fått sitt navn fra Son Volts låt “Dust of Daylight” fra American Central Dust, og med 7 av 9 forfattere på bloggen som er erklærte fans, så lar vi ikke denne sjansen til å lage fest slippe fra oss.

Vi feirer rett og slett Honky Tonk i en hel uke. Vi vil få en gjennomgang av Uncle Tupelos historie, anmeldelser av alle Son Volt-platene samt Jay Farrars soloplater. Vi får selvsagt en Son Volt YouTube bonanza, og selvsagt en grundig og særdeles subjektiv gjennomgang av den fantastiske Honky Tonk.

Så følg med på Musikkbloggen Dust of Daylight – Son Volt uken starter i morgen!

Sjekk ut det som har kommet av offisielle sneak-peaks:

“Brick Walls”:

“Down The Highway”:

“Bakersfield”:

“Hearts and Minds” (Full song):

 

Siste artikler

Lest dette?