Neste tirsdag slippes Son Volts nye plate Honky Tonk. En plate som får en temmelig omfattende markering her på Dust of Daylight. Bloggen har tross alt fått sitt navn fra Son Volts låt «Dust of Daylight» fra American Central Dust, og med 7 av 9 forfattere på bloggen som er erklærte fans, så lar vi ikke denne sjansen til å lage fest slippe fra oss.

Vi feirer rett og slett Honky Tonk i en hel uke. Vi vil få en gjennomgang av Uncle Tupelos historie, anmeldelser av alle Son Volt-platene samt Jay Farrars soloplater. Vi får selvsagt en Son Volt YouTube bonanza, og selvsagt en grundig og særdeles subjektiv gjennomgang av den fantastiske Honky Tonk.

Så følg med på Musikkbloggen Dust of Daylight – Son Volt uken starter i morgen!

Sjekk ut det som har kommet av offisielle sneak-peaks:

«Brick Walls»:

«Down The Highway»:

«Bakersfield»:

«Hearts and Minds» (Full song):

 

SHARE
Forrige artikkelSeven Doors Hotel åpner snart dørene igjen!
Neste artikkelUncle Tupelo
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here