Hva med enda smakebit fra Ryan Adams “Ashes & Fire” ??

Håper det går greit … for her i bloggens Ryan Adams-avdeling så står stemningen i taket og man stortrives etterhvert som smakebitene kommer trillende fra Ryans kommende plate “Ashes & Fire”.

Forrige uke så kunne vi by på den første singelen, “Lucky Now“.

Dagens godbit er en video av tittelsporet. Og hvis de låtene vi til nå har fått høre er nivået, så sitter jeg med en snikende følelse av at Ryan Adams er på vei til å levere sin beste plate…

“Ashes & Fire”:

Forrige artikkelSmåplukk fra platebunken # 8
Neste artikkelChrissie Hynde er 60 år i dag
Rune Letrud
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here