Første smakebit fra Ryan Adams nye album «Ashes & Fire» er på nett. Singelen heter «Lucky Now». Og den er rett og slett fantastisk…

Skal man dømme ut fra denne låten, så er dette tidenes comeback – i hvertfall hvis man liker Ryan Adams i perioden «Heartbreaker» til «Love is Hell»… dette er gåsehudmateriale, og jeg tror Ryan sørger for å stenge truten til alle kritkere som mener han er på ville veier…

Og som han sier i låten:

«Am I really who I used to be?
Am I really who I was?»

Velkommen hjem, Ryan!

Samtidig så har Ryan åpnet for forhåndssalg av den nye platen, der deluxe-pakken denne gang inneholder en flexi-disk med en  u-utgitt låt, og et 3D-bilde av Ryan med tilhørende 3D-briller (!!?!). Og selvsagt eksklusiv t-skjorte. 50$ for CD-pakken, 60$ for LP-pakken.

Du får også en umiddelbar nedlasting av singelen «Lucky Now», og tilgang til å laste ned platen på lanseringsdag om pakken skulle bruke litt tid i posten (tro meg, det vil den gjøre…)

Forhåndssalget finner du her.

 

Og så kan du jo få høre «Lucky Now»…

SHARE
Forrige artikkelFredagsvideo: Gillian Welch – Hard Times
Neste artikkelSøndagsvideo: ORBO & The Longshots – Highway Tears
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here