Vi er tilbake med en ny Dust of Daylight Podcast, og denne gangen tar programledere Rune Letrud og Jan Kristoffer Dale en titt på helt ferske utgivelser, og plater vi gleder oss til i 2017.

Vi har dessuten fått lov å bistå verden med en liten verdenspremiere, og kan by på en helt fersk låt fra Silver Linings kommende EP I’ll Be Waiting For You (In The Gray), som kommer ut på fredag. Silver Lining vil også ta turen rundt i landet for å spille, så sjekk ut Facebooksiden deres for mer info. Vi kommer tilbake til EPen når den slippes på fredag.

Det blir dessuten en lytt på Son Volts kommende album, litt fra Tift Merritts kommende album – og smakebiter på både Jon Latham, Old 97’s og Caroline Spence. En liten hyllest til Greg Trooper er på sin plass, Kelly Willis hyller Old 97’s, og vi sjekker ut den ferskeste singelen fra Vidar Vangs kommende plate. Det blir nye ting fra Craig Finn og Ha Ha Tonka – og Two Cow Garage tar på seg å være skikkelig forbannet på våre vegne.

Så tilbring gjerne (nesten) to timer sammen med to musikknerder som snakker veldig mye og veldig lenge om … nettopp musikk. Det er lov å spole frem til sangene, vi har en tendens til å holde det igang når det er noe vi brenner for…

Spill av i avspilleren under – eller last ned filen for å lytte på egen plattform (og på eget ansvar, selvsagt. Det kan jo bli for mye for de fleste… ).

 

SHARE
Forrige artikkelTove Bøygard – Blåe Drag
Neste artikkelJimmer – God Like The Sun
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here