Vi fortsetter vår gjennomgang av musikkåret 2013, og denne gangen er det Dust of Daylight Live som er i fokus. Vi tar et lite tilbakeblikk på konsertene vi har arrangert i 2013, og ser også fremover mot nye utfordringer.

Vi åpner naturlig nok med et opptak fra Robbie Fulks’ konsert på Logen Bar, og kan dessuten by på opptak fra konsertene med Pete Molinari og Stephen Simmons – samt en låt fra Rod Picotts kommende plate. Vi får også låter fra Anders Dahlberg og John Murry. Det hele tar sånn ca en time av din tid! Enjoy!

Last ned podcasten, den er på sånn ca 100mb i MP3-format, og kan spilles av på din EDB-maskin, MP3-spiller eller ditt bærbare telefonapparat.

Hvis filen bare spiller av i nettleseren din når du trykker, og du foretrekker å laste ned – høyreklikk på linken og velg «Lagre kobling/linken som», «Save as» eller tilsvarende.

Gi oss GJERNE tilbakemeldinger i kommentarfeltet eller på Facebook!

  DoD Podcast #3:2014 (102,8 MiB, 2 495 hits)

SHARE
Forrige artikkelGrateful Dead – Family Dog At The Great Highway, San Fransisco, CA 4/18/70
Neste artikkel…mens vi venter på «Most Messed Up».
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here