Det er klart for en ny Podcast fra Dust of Daylight. Jan og Rune tar for seg noen av de platene som nådde våre ører i januar og februar, samt litt småsaker som kommer i løpet av året

Du får blant andre høre litt fra artister som Robert Ellis, The Far West, Lone Justice, Hakan Markussen og William Hut. Og så er det norgespremiere på en låt fra Otis Gibbs’ kommende album «Souvenirs Of A Misspent Youth».

Last ned podcasten, den er på sånn ca 90b i MP3-format, og kan spilles av på din EDB-maskin, MP3-spiller eller ditt bærbare telefonapparat.

Hvis filen bare spiller av i nettleseren din når du trykker, og du foretrekker å laste ned – høyreklikk på linken og velg «Lagre kobling/linken som», «Save as» eller tilsvarende.

Gi oss GJERNE tilbakemeldinger i kommentarfeltet eller på Facebook!

  DoD Podcast #6 - 2014 (90,2 MiB, 2 645 hits)

SHARE
Forrige artikkelWill Kimbrough – Sideshow Love
Neste artikkelWhite Ash Falls – Over The Night
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here