Vi fortsetter vår gjennomgang av musikkåret 2013, og denne gangen er det fokus på redaksjonens valg. De fleste skribentene i Dust of Daylight har plukket ut sine favorittlåter fra 2013, og valgene presenteres av programledere Rune Letrud og Jan Eiesland.

I dag får du høre folk som David Francey, Amos Lee, Terry Allen og Daniel Norgren. Og av en eller annen grunn glemte vi å introdusere åpningslåten, som er legendariske Backsliders og låten «Abe Lincoln» fra Hicktopia EPen som de ga ut (gratis) i fjor.

Last ned podcasten, den er på sånn ca 65mb i MP3-format, og kan spilles av på din EDB-maskin, MP3-spiller eller ditt bærbare telefonapparat.

Hvis filen bare spiller av i nettleseren din når du trykker, og du foretrekker å laste ned – høyreklikk på linken og velg «Lagre kobling/linken som», «Save as» eller tilsvarende.

Gi oss GJERNE tilbakemeldinger i kommentarfeltet eller på Facebook!

 

  DoD Podcast #2:2014 (65,2 MiB, 2 564 hits)

SHARE
Forrige artikkelHard Working Americans – Hard Working Americans
Neste artikkelFredagsvideo: American Aquarium – Man I’m Supposed To Be
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here