Oslobygda kan by på en aldeles utsøkt konsertkveld for de som er glade i Americana og genuin countrymusikk, lørdag 16. januar.

Først kan man få med seg Robert Moses & The Harmony Crusaders på Lørdagsgodt på Mono klokken 18, før man trekker på seg sine fineste slangeskinnsboots og tar turen til Die With Your Boots Ons klubbkveld på Torshov klokken 21- der Bergen har lånt bort sine fineste honky tonkere – og sendt Empty Bottles Broken Hearts til hovedstaden for å vise hvordan det gjøres. Men minst like spennende er band #2 på plakaten denne kvelden, nemlig Silver Lining – som består av to medlemmer fra Rattlers og to fra Northern Belle – og vi blir lovet Gillian Welchske harmonier og gitarspill som ville gjort Dave Rawlings stolt.

Kan nå vår handlingslammede samferdelsminister sørge for å få hodet ut av biltunnelen og få på plass hurtigtog mellom Oslo og Bergen? Vi skulle gjerne hatt et tilsvarende tilbud i Bergen, men enn så lenge får vi sitte her i varmen (uten snø) og drømme…

 

 

 

SHARE
Forrige artikkelLothe – Kjærleik og hat
Neste artikkelFredagsvideo: Signe Marie Rustad – The Truth
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here