fbpx

Americana & Countrylørdag i Oslo

Oslobygda kan by på en aldeles utsøkt konsertkveld for de som er glade i Americana og genuin countrymusikk, lørdag 16. januar.

Først kan man få med seg Robert Moses & The Harmony Crusaders på Lørdagsgodt på Mono klokken 18, før man trekker på seg sine fineste slangeskinnsboots og tar turen til Die With Your Boots Ons klubbkveld på Torshov klokken 21- der Bergen har lånt bort sine fineste honky tonkere – og sendt Empty Bottles Broken Hearts til hovedstaden for å vise hvordan det gjøres. Men minst like spennende er band #2 på plakaten denne kvelden, nemlig Silver Lining – som består av to medlemmer fra Rattlers og to fra Northern Belle – og vi blir lovet Gillian Welchske harmonier og gitarspill som ville gjort Dave Rawlings stolt.

Kan nå vår handlingslammede samferdelsminister sørge for å få hodet ut av biltunnelen og få på plass hurtigtog mellom Oslo og Bergen? Vi skulle gjerne hatt et tilsvarende tilbud i Bergen, men enn så lenge får vi sitte her i varmen (uten snø) og drømme…

 

 

 

Siste artikler

Lest dette?