fbpx

…mens vi venter på “In Our Nature”

Blue_Rodeo_inOurNature

Min gode venn Jim Cuddy og hans kumpaner i det aldeles utsøkte og alt for lite kjente bandet Blue Rodeo er klare med oppfølgeren til The Things We Left Behind fra 2009. Blue Rodeo har gått tilbake til røttene, og spilt inn platen slik de gjorde i gamle dager, når de ga ut perlen Five Days In July. Platen er unnfanget og innspilt på Greg Keelors gårdsbruk utenfor Bowmanville i Ontario i Canada – noen mil øst for Toronto.

Det var her de spilte inn Five Days In July, et av de beste knippene musikk som noen sinne har fått æren av å feste seg til plateriller. Det var her de laget den vindskeive “Five Days In May”, som for alltid vil være på topp5-listen over verdens fineste sanger. Det var her de spilte inn videoen til “Hasn’t Hit Me Yet”. Og det er her de endelig er tilbake for å oversette de de selv hevder er “en av Blue Rodeos aller beste perioder” til musikk.

Stor deler av bandet bor på Keelors farm i løpet av innspillingen. De spiser sammen og lager musikk sammen. Som Keelor sier “Det må fungere, det er umulig å rømme”.

Platen kommer ut 29. oktober – og det er mulig å høre tre av de nye låtene her hos Blue Rodeo

“Five Days In May” (fra Five Days In July) (merk at originalen er ca 76 ganger bedre enn den nedklippede videoversjonen, som mangler nylig avdøde James Grays fantastiske pianosolo)
 [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=xuUnApNzIz0[/youtube]

 

“Hasn’t Hit Me Yet”: (fra Five Days In July)
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=oMt0skVPC0o[/youtube]

Siste artikler

Lest dette?