Fredagsvideo: Blue Rodeo – House of Strombo

Hva med å gå inn i helgen med en 30 minutters intimkonsert med Blue Rodeo fra en kjeller i Toronto? 

Tenkte meg det ja. Dette er en ren nytelse, det legendariske bandet gir oss et knippe låter og en haug gode historier og SÅ god stemning. Versjonen her av Lost Together er en av de mest perfekte jeg har hørt. Og selvsagt får vi også noen nye låter. HELT nye låter.

Dette er ren lykke i svart/hvitt.

 

Forrige artikkelBendik Brænne – The Last Great Rock’n’roll Swindle
Neste artikkelAmericanafest 2017 – pre-festival og første dag
Rune Letrud
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here