Den Store 70-års Dagen er her, og vi starter dagens DylanBonanza med to av mine lokale favoritter, som også vil fungere som en liten link til spesialutgaven av Bønner & Bacon som kommer klokken 12 idag.

Dette er Robert Smith-Hald som sammen med ORBO spiller «Girl From The North Country». Du kan høre mer fra ORBO i dagens Podcast, da han er med som gjest i spesialen «Bob’s Boots» som vil gå over tre dager her på bloggen.

Uansett, her er «Girl From The North Country» – Happy birthday, Bob!

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.
SHARE
Forrige artikkelBobWeek: Dylans 80tall – Infidels/Letterman
Neste artikkelBobWeek: Bønner & Bacon Spesial – Bob’s Boots del 1
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here