Timshel – What If It Breaks

Timshel er et et nytt bekjentskap fra Finland, som dukket opp i mailboksen min etter omtalen av Jerry Lindqvists utsøkte julesingle «Everyday Is A Like A Holiday».

Timshel omtaler seg som en indiepopfamilie, og lager lettbeint indiepowerpop med gode tekster og utrolig fengende melodier og refrenger.

Deres nyeste utgivelse heter «What If It Breaks», og består av tre låter. Foruten tittelsporet finner du låtene «I Will Be Around» og en discoremix kalt «Halfway To My Heart» som ikke fenget meg. De to første låtene, derimot, sitter som støpt i øregangene.

Anbefalt for alle som liker popmusikk i skjæringspunktet mellom The Margarets og Vibeke Saugestad/The Yum Yums.

Ta turen innom Timshel, finn dem på Facebook, og kjøp singelen på Bandcamp (3 Euro), eller hør den på Spotify.

Se videoen til  «I Will Be Around» – en genialt enkel sak filmet gjennom et togvindu…
[youtube_video]http://www.youtube.com/watch?v=pe1rqkkz_yw[/youtube_video]

SHARE
Forrige artikkelÅrets album 2012
Neste artikkelFredagsvideo: Vintage Trouble – Blues Hand Me Down
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here