Fredagsvideo: Vintage Trouble – Blues Hand Me Down

Bloggfavoritter Vintage Trouble besøkte Letterman denne uken, som et ledd i sin plan om verdensherredømme.

Jeg har fulgt Lettermanshow i rundt 15 år, og det er sjelden man ser maken til musikalsk LEVERING. Bare det å få et samlet publikum til å trampeklappe er jo beundringsverdig av seg selv – og at Letterman ber om MER er greit å ta med seg videre.

I kveld er forøvrig Jason Isbell musikalsk gjest på Lettermanshow, han er jo kompis med både Letterman og Paul Shafer – så det kan bli gode greier.

Men inntil da, her er Vintage Trouble og «Blues Hand Me Down». God fredag!

SHARE
Forrige artikkelTimshel – What If It Breaks
Neste artikkelGhost Brothers of Darkland County
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here