Det er torsdag morgen, og natten tilhørte atter Bob Walkenhorst og Jeff Porter. Og selvsagt bassist Norm Dahlor.

Hvis du trenger godt selskap i løpet av arbeidsdagen så kan du ikke få noe bedre enn denne streamen. To timer med utsøkte låter, og godbiter som «Carpenter’s Son» og «Still She Waits» er egentlig grunn god nok til å hive seg på og lytte andektig.SHARE
Forrige artikkelJason Isbell & 400 Unit – Here We Rest
Neste artikkelFreeman Dre & The Kitchen Party – Red Door 2nd Floor
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here