Onsdag feiret Australiere verden over Australia Day. I den anledning så er det på sin plass at Musikkbloggen hyller alle disse mennneskene som må tilbringe store deler av livet sitt opp ned. Eller kanskje det er Australia som er rett vei, og vi andre som er opp ned. Det kan i hvertfall forklare hvorfor et av verdens beste band er verdensstjerner i Australia, og stort sett ukjente i resten av verden.

Uansett, her er legendariske Cold Chisel, med en at tidenes beste rockelåter i flere glitrende utgaver.

I anledning Australia Day; «Khe Sahn». Bedre blir det ikke.

Originalvideo:


Live:


Live:


SHARE
Forrige artikkelCody Canada & The Departed
Neste artikkelDrive-By Truckers + Jason Isbell = Sant
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here