Legendariske Don Henley fra enda mer legendariske The Eagles er snart klar med ny soloplate, og denne gangen kommer det en vaskeekte countryplate fra den kanten.

Han har vært i studio i flere omganger, sammen med co-produsent Stan Lynch, tidligere trommis i Tom Pettys The Heartbreakers. Platen består av både nye låter og coverlåter.

Et råtips vil være stødige trommer, pene gitarer og flerstemt koring… vi kan ikke gjøre stort sett annet enn å glede oss og satser på at det blir bedre enn de tidligere soloplatene hans.

Forrige artikkelNeil Young – Le Noise
Neste artikkelFredagsvideo: Ryan Adams – Firecracker
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

2 COMMENTS

  1. Bedre enn tidligere soloutgivelser? Javel? Både deler av Building The Perfect Beast og i ALLE FALL End Of The Innocence er høydepunkter i MIN platasamling.
    😉

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here