Det er fredag. Det er sol. Det er antydninger til sommer. Og et av historiens tøffeste band har gitt ut ny musikkvideo.

Dagens fredagsvideo kommer fra Australias aller største sønner, Cold Chisel.

Tittelsporet fra den fantastiske, nye platen «No Plans».

Ha en fortreffelig fredag.

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.
SHARE
Forrige artikkelLevi Henriksen & Thomas Mårud med Bra Landsens Folk
Neste artikkelRob Baird – I Swear It’s The Truth
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here