Cold Chisel er som kjent i full aktivitet igjen, og australias beste band har spilt en lang serie med utsolgte og allerede legendariske konserter over hele Australia og New Zealand.

De har også gitt ut en singel fra det som er ment å være en kommende plate. Låten «All For You» er typisk Jimmy Barnes, og låter vel vel så bra live som på plate.

Dagens fredagsvideo er derfor både den offisielle videoen OG en live-versjon som virkelig sparker.

«All For You», studio:

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.

«All For You», live:

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.

SHARE
Forrige artikkelMusikkbloggens julekalender: 2. desember
Neste artikkelMusikkbloggens julekalender: 3. desember
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here