Julevideo: Blues Traveler – Comes A Time For Christmas

Merkelig nok lages det ganske få julemusikkvideoer.

Derfor må vi ofte ta til takke med musikk + bilde. Men når det låter slik som dette, så får det heller være greit.

Husk også vår serie «10 juleplater du trenger«.

 

SHARE
Forrige artikkelJulesnop: Elvis Presley & Martina McBride – Blue Christmas
Neste artikkel10 juleplater du trenger: 5. Kvindelige Studenters Sangforening – Arme Jord Ha Jolefred
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here