I år har vi invitert et knippe av våre favorittmusikere fra inn- og utland til å si noen ord om SIN favorittjulesang. Hver dag gjennom adventstiden vil vi presentere én låt, og artistenes personlige forhold til låten.

6. desember tilhører frontman i Jens Andersson Band; selveste Jens Andersson.

Sommeren 2012 spilte Jens Andersson Band på Backyardfestivalen jeg er med og arrangerer. Og for en åpenbaring! Enorm energi og spilleglede, kombinert med gode tekster og spretne melodier gjør dette til et band som vil kunne drive det så langt de selv ønsker.

Akkurat nå er Jens Andersson Band aktuelle med singelen “Bara för pengarnas skull”. Du kan høre den på Spotify, Wimp eller finne den på iTunes. Eller så kan du rett og slett låne den på www.jensandersson.com – og betale litt for den hvis du liker låten. (Klikk på musikk).

ELLER så kan du ta en titt på den utrolig stilige videoen de har laget til “Bara för pengarnas skull“. Jens Andersson har lovet en plate om ikke så alt for lenge, og du kan bite deg i nesa på at vi kommer tilbake til den…
Jens Andersson har valgt seg en julelåt:

 

Det blir ikke helt jul før Elvis´ Christmas album settes på og duften av hjemmelagde pepperkaker, julestjerneglitter og smaken av den varme gløggen plutselig jobber sammen i symbiose dirigert av Elvis dirrende, mørke stemme.

Det er mange godbiter på dette albumet, men en liten favoritt er “Santa Claus is back in town”.

En låt fylt med englekor, rock´n roll og cadillacs. Da blir det stemning – julestemning!

 

http://www.youtube.com/watch?v=lpKb8vWQ4rE

Forrige artikkelAdventskalender 2013: 5. desember: Julie Rudi
Neste artikkelHans Petter Blom – Step On It
Rune Letrud
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here