Julesnop: Elvis Presley & Martina McBride – Blue Christmas

For noen år siden kom det ut en juleplate der kjente kvinnelige artister sang “duett” med Elvis. I det store og hele en fullstendig ubrukelig og verdiløs plate. Med ETT meget hederlig unntak. Versjonen av “Blue Christmas”. I tillegg ble det laget en ganske så fjong video, der Martina kommer inn på scenen under sitt-ned seansen på comebackshowet fra 1968.

Husk også vår serie “10 juleplater du trenger“.

Forrige artikkel10 juleplater du trenger: 6. Elvis Presley – If Every Day Was Like Christmas
Neste artikkelJulevideo: Blues Traveler – Comes A Time For Christmas
Rune Letrud
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here