I år har vi invitert et knippe av våre favorittmusikere fra inn- og utland til å si noen ord om SIN favorittjulesang. Hver dag gjennom adventstiden vil vi presentere én låt, og artistenes personlige forhold til låten.

2. desember tilhører Howard Iceberg.

Denne måneden slår vi sammen The Monthly Iceberg, hvor Howard Iceberg selv presenterer en av sine låter, med årets julekalender.

Du finner to år med månedlige bidrag fra vår venn i Kansas City på The Monthly Iceberg. Howards monumentale samleboks «Welcome Aboard» finner du på Bandcamp.

Howard har valgt å presentere sin egen julesang «Christmas In Missouri»:

Christmas in Missouri»—I included this one on a cd called «Final Fade» I put out 10 years ago.  At a low point at that time, and I intended to quit.  Things didnt work out that way—got a second wind and have put out 8 or 9 cd’s worth of stuff since then, and still at it.

 The song was recorded in Lawrence, Kansas, in the basement of Barry Lee, a buddy of mine who DJ’s a music show here.  Did the song live with pals Gary Paredes and Mike Ireland.  It needed something else, and then a guy I’d never met showed up and added mandolin—-Kory Willis.  A Christmas miracle, I guess.

Wishing you and yours a happy holiday season————-Howard

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.
SHARE
Forrige artikkelAdventskalender 2013: 1. desember – Helge Grønhaug
Neste artikkelAdventskalender 2013: 3. desember: Hakan Markussen
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here