Julesnop: I Want A Hippopotamus For Christmas

I serien “ganske så obskure julevideoer GITT”, så har vi en godbit her. Den hjemmelagde videoen til den gamle klassikeren “I Want A Hippopotamus For Christmas”. Videomakeren har i hvertfall hatt det sabla gøy

Husk vår serie “10 juleplater du trenger“. I morgen røpes nr. 1

 

Forrige artikkel10 juleplater du trenger: 2. Bob Dylan – Christmas In The Heart
Neste artikkel10 juleplater du trenger: 1. Asgeir Eide Olsen – Jul i Bergen
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here