Rhyan Sinclair fra Kentucky er et nytt bekjentskap for vår del, men siden undertegnede er i overkant interessert i julemusikk – så fanget EPen “Marshmallow World” min oppmerksomhet.

Når vi fikk muligheten til å kunne by dere på en verdenspremiere på den første singelen “Santa, How You Gettin’ In My House”, så er det bare å erklære julesesongen for åpnet.

Listen over artister som har meldt om juleplater i år tilsier at november blir hektisk, men dette er viktig musikk å fokusere på – all den tid det finnes så uendelig mye crap som slipper til. Vi skal lose dere trygt gjennom AmericanaJuleJungelen etterhvert som godbitene slippes.

Og den første godbiten fra årets julebunke er altså Rhyan Sinclair, og hennes sjarmerende countryperle “Santa, How You Gettin’ In My House”. Neste uke får vi lov til å slippe enda en single, og hele EPen slippes til hele verden 2. november. 

Om prosjektet sier Rhyan;

“To me, Christmas music is about tradition and it transcends time a little bit, kind of bringing us back home to a place of love and warmth. It lets us reminisce over the year and get ready for the new one. It allows for all this unbridled joy, but also a sense of peace and comfort, cheesy or not. I know holiday music isn’t everyone’s cup of tea, but I’ve always loved it so much. It’s important not to lose that feeling you had as a kid on Christmas morning and that’s what I wanted to capture on this record, the joy and the peace and light behind that feeling, with a little bit of nostalgia in there. I ultimately wanted to create a little Marshmallow World to escape to even when the holiday season is bittersweet.”

Følg Rhyan Sinclair på Facebook.

[soundcloud url=”api.soundcloud.com/tracks/520141527″ params=”color=#ff5500&auto_play=false&visual=true” width=”100%” height=”300″ iframe=”true” /]

Forrige artikkelWhitey Morgan and the 78’s – Hard Times and White Lines
Neste artikkelFredagsvideo: Robbie Fulks – Fuck This Town
Rune Letrud
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here