Fredagsvideo: Robbie Fulks – Fuck This Town

I høst spilte Robbie Fulks & Linda Gail Lewis på Americanafest i Nashville. I anledning Robbies retur til musikkbyen han forlot etter noen år som låtskriver på Music Row, så børstet han støvet av den gamle klassikeren “Fuck This Town” – som virkelig ikke ble godt mottatt av en veldig selvhøytidelig countrybransje den gang den ble skrevet.

Han har oppdatert teksten litt, og gir enkelt og greit Den Nashvillske Poleringsmaskinen det glatte lag, og vel så det. Gleden ved å få publikum til å synge “Fuck Fuck Fuck” er heller ikke vanskelig å se…

“It’s really easy to sing along to, it’s like “Row, row, row your fuckin’ boat”.

Søndag spiller Robbie på Statsraaden Bar & Reception i Bergen. Billetter finner du på Tikkio.

Bonuslåt er den utsøkte “I Just Lived A Country Song” fra den nye platen “Wild! Wild! Wild!”.

Forrige artikkelPremiere: Rhyan Sinclair – Santa, How You Gettin’ In My House
Neste artikkelRobbie Fulks – endelig tilbake i Bergen
Rune Letrud
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here