fbpx

Verdenspremiere: Ingvild Flottorp – I’ll Be Alright

Det er enkelte familier som tar et overordnet ansvar for tilveksten til den norske Americana-scenen. Der står familien Flottorp fra Åmli sterkt. Ikke bare har de levert Johanne og Tobias til Ruby Red & The Moonshine Brothers, samtidig som Johanne også spiller i The Northern Belle – men nå har også søsteren Ingvild Flottorp tatt steget inn i studio og spilt inn sin debutplate som skal slippes på Vestkyst Records.

Med seg i studio har hun samlet et stjernelag av musikere fra The Northern Belle, Ruby Red & the Moonshine Brothers, Darling West, Orions Belte, boy pablo og Louien. Presseskrivet røper også at en duett med Malin Pettersen er en av godbitene vi kan vente oss.

Det første som slo meg når jeg hørte låten var Kate Bush. I sin tid spilte jeg bass i et Kate Bush-cover-konsept, så jeg har hatt mine runder med de mest kjente låtene derfra. Morsomt er det derfor at presseskrivet også nevner Kate Bush “med countryknekk” og Iris deMent som stemmemessige referanseknagger.

Låten vi har vært så heldige å få lov til å debutere for dere er singelen “I’ll Be Alright”, som slippes på alle digitale tjenester i morgen. Lydbildet er tydelig inspirert av søsknenes involveringer, men teksten er velskrevet og solid – og vitner om en ung låtskriver som allerede er kommet langt i å finne sin form og sitt uttrykk.

Siste artikler

Lest dette?