Ny plate fra Tim Easton

Vår gode venn, hedersmannen Tim Easton har spilt inn ny plate. Han tok med seg sin kjære gitar “Paco”, og dro til The Earnest Tube i Virginia. Der spilte han inn et knippe låter, rett til vinylmasteren. Ingen mellomledd, rett inn på laqueren, som i sin tur brukes til å masseprodusere vinylplatene.

Tim forteller:

“Join me in the musical celebration of 30 years of traveling and singing songs with “Paco,” my beloved Gibson J-45 acoustic guitar. I bought this instrument in Columbus, Ohio in 1987 and together we have written many songs and traveled many miles. To commemorate our time on the road, I went into a studio in Bristol, Virginia and recorded an entire album DIRECT TO LACQUER on a vintage, portable lathe, just as recordings used to be made at the dawn of American recording history. While each song is played and sung, the needle cuts the recording directly to a lacquer acetate, much the same as the way Robert Johnson or Jimmie Rodgers would have recorded their songs. The discs are then transferred to a vinyl and digital master for manufacturing.”

Denne platen blir IKKE tilgjengelig på noen streamingtjenester. Kun fysisk eksemplar via Pledge Music, der du kan forhåndsbestille platen på cd eller vinyl. 

Forhåndsbestill The Bristol Sessions hos PledgeMusic. Du finner også en kanonstilig video som presenterer prosjektet OG lydeksempler der inne.

Og du… vær kjapp. Han lager bare noen få eksemplarer, og når de er solgt, så er det alt som blir produsert.

Forrige artikkelVideopremiere: Benny Borg – God morgen, min kjære
Neste artikkelFredagsvideo: Darling West – Traveller
Rune Letrud
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here