Som så mange andre artister, så har Michael McDermott blitt truffet hardt av avlysningene i kjølvannet av Korona-viruset herjinger.

Hele Europaturnéen er utsatt, turnéen vi hadde planlagt og jobbet med i Norge er utsatt og vi jobber i øyeblikket med nye datoer i oktober.

Inntil da, så søker amerikanske musikere nye inntektskilder. I motsetning til våre ferske støtteordninger for frilansere og selvstendige, så finnes det liten eller ingen offentlig støtte til musikere og alle som er tilknyttet musikkbransjen i USA.

De tyr dermed til internett og mulighetene som ligger der for å få brød på bordet.

Lørdag kveld har Michael lagt opp til et show med Europeisk tilpasset tid, og klokken 20:00 den 21. mars spiller han en times konsert på StageIT. Det er i overkant av 30 plasser igjen for de som vil delta. Det kommer garantert til å komme flere slike show i tiden fremover, så bare følg med.

Logg deg inn på StageIT og kjøp billett til konserten. 

For de som klarer å være oppe lengre, så har han ett show 23. mars klokken 02:00 (vår lokale tid) og et Westies-show 5. april klokken 03:00 (vår lokale tid)

Inntil videre, så kan dere nyte en time og 41 minutter med Michael og hans italienske band fra fjorårets turné.

SHARE
Forrige artikkelFredagsvideo: Joshua Ray Walker – Voices
Neste artikkelStream din favorittartist, og oppdag nye favoritter
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here