fbpx

Singlefredag: Les Saules Pleureurs, Ephemera, Mary Bragg

Les Saules Pleureurs – Sadness / Wine Straight From The Bottle

Duoen Les Saules Pleureurs (The Weeping Willows, om vi skal oversette til engelsk. På norsk blir det vel det litt teitere “De gråtende piletrær”. Ikke helt samme schwung) , består av Robert Paul og Sophie Loyer. De spiller en blanding av cajun og country, og er akkurat så mystiske at vi blir fanget. De er basert i London, og har gjort sin egen greie i en årrekke. 

Nå er de klare med en dobbel A-side som har fått tittelen “Sadness / Wine Straight From The Bottle”. Den slippes i 20 eksemplarer på 7” vinyl, samtidig som den slippes digitalt. 

 Singelen kjøper du på Bandcamp

Den forrige singelen deres “Are You Loathsome Tonight / Weeping Willow” finner du her (kun digitalt). 

Og så følger du dem på Facebook

 

Ephemera – To Good to Be

Våre venner i Ephemera er ute med ny single, og det nærmer seg et etterlengtet plateslipp. Singelen er et knøttlite hakk mørkere enn de forrige to, og det viser variasjon og spenn i den kommende platen som gjør at vi gleder oss enda mer. Det låter veldig Ingerlise Størksen av denne, ikke bare fordi det er Ingerlise som synger, men også teksten er slik vi kjenner henne spesielt fra den utsøkte soloplaten All The Good Things.

 

Mary Bragg – You Got It

Mary Bragg slipper snart en EP der hun tolker noen av sine favorittlåter. Vi har tidligere presentert hennes utgave av Tasjans Don’t Think About It

Nå er det klart for hennes tolkning av Roy Orbisons udødelige “You Got It”. Og hun har tatt den spretne, Jeff Lynne-produserte poplåten og laget en nesten sakral hymne som er  uvirkelig vakker.

Siste artikler

Lest dette?