Canadiske Nick Nace flyttet til Nashville for en tid tilbake for å lage musikk. Han møtte blant andre Jon Latham, og de ble raskt gode venner.

2. november slipper han platen Wrestling With The Mystery, og vi har fått æren av å ha premiere på singelen «Fly In A Bottle».

Jon Latham har produsert platen, innspillingen er gjort hos Cafe Rooster i Nashville, med Gabe Masterson bak spakene. Med noen pålegg av J.D. Tiner hos Glass Onion i Nashville.

Stjernelaget som backer Nick på låten og på platen består av:

Nick Nace: Vokal, akustisk gitar.
Jon Latham: Vokal, akustisk og elektrisk gitar.
Steven Cooper: Elektrisk og akustisk gitar.
Chase McGillis: Elektrisk bass, ståbass.
Erin Nelson: Trommer
Megan Palmer: Vokal, fiolin 

Kor: Brian Wright, Sally Jaye, Chris Moyse, Megan Palmer, Gabe Masterson, Adrienne Pacheco & Jon Latham

Den kommende platen Wrestling With The Mystery, har 12 låter der Nace med sin fløyelsmyke stemme atter beviser det jeg har sagt om at det finnes noe helt spesielt i vannet der oppe i Canada. Stemmen, spesielt på låten vi kan dele idag, minner meg veldig om vår venn Stephen Simmons. Det er en varm vennlighet der som gjør at du hører etter, du føler det han synger om og du følger med fordi det låter så behagelig og trygt.

Nace er en historieforteller, og låtene hans er små noveller om livets videreverdigheter. I låten vi deler så lager han en historie om en sanger som er fanget i en spiral av stadig mer negative hendelser. «Dreams turned into thin air // that are impossible to touch». Det er alkohol, dop og problemer med å talke oppmerksomheten – der han bruker en glimrende analogi om å være fanget i en flaske, uten å være klar over det selv.

A fly in a bottle
Doesn’t know it’s trapped.
Buzzin’ round in circles
Bumpin’ into the glass.
Livin’ at full throttle where
she’s bound to hurt herself
She’s a fly in the bottle,
And she can’t get out.

Her er «Fly In A Bottle». God fornøyelse!

Følg Nick Nace på Facebook. Sjekk ut nettsiden hans.

SHARE
Forrige artikkelLeslie Stevens – Sinner
Neste artikkelFørstereisgutt til Americanafest
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here