fbpx
Forsiden Alle poster Americana Fredagsvideo: Ward Hayden & The Outliers – Naturally Crazy

Fredagsvideo: Ward Hayden & The Outliers – Naturally Crazy

Ukens fredagsvideo er den blodferske “Naturally Crazy” fra Ward Hayden & The Outliers.
Bandet skiftet nylig navn fra Girls, Guns & Glory – men har ikke skiftet det sinnsyke kjøret de er som rockeband.
Og i oktober kommer de til Bergen!!! Billettene er i salg nå!

Liker du rock’n’roll, rockabilly, country og enda mer rock’n’roll så er dette kvelden og bandet for deg!

Forrige artikkelSinglefredag: Vebjørn Bråthen – Stå støtt
Neste artikkelAmericanafest 2019 – torsdag 5. og fredag 6. september
Rune Letrud
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here