fbpx
Forsiden Alle poster Americana Premiere: Mighty Magnolias – Restless

Premiere: Mighty Magnolias – Restless

Teksten til “Restless” har ligget i Ine Tumyrs skrivebordsskuff i flere år. Emil Nordtveit fikk snusen i at teksten fantes, og ved hjelp av litt påståelighet så laget de låten og spilte den inn i Duper Studios i Bergen – med Iver Sandøy og Martin Smoge bak spakene. 

Låten er offisielt ute i morgen, og vil være tilgjengelig på alt av plattformer. Men vi har vært så heldige å få lov å gi dere en førpremiere på låten. 

Ine Tumyr er hovedvokalist på “Restless”, og låten har et herlig saftig driv og nesten uansvarlig tøff gitarlyd. En vrinskende surfgitar ligger og krydrer lydbildet, og jeg må innrømme at vi håper på flere tekster fra Ine – og ikke minst flere låter med henne i front. Det gir Mighty Magnolias et unikt sound – med to så dyktige og ikke minst samstemte vokalister som kler hverandres stemmer så godt. 

Hør “Restless” her – og finn den på din streamingplattform i morgen!

Følg Mighty Magnolias på Facebook

Forrige artikkelJoe Pug – The Flood In Color
Neste artikkelVi minnes The King
Rune Letrud
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here