Forrige uke slapp Rhyan Sinclair singelen “Santa, How You Getting In My House?” her hos oss. 

I dag har vi gleden av å gi dere verdenspremieren på låten “Let The Light In” – fra Rhyans kommende juleplate Marshmallow World. En lettbeint, deilig countryjuleplate som garantert vil falle i smak. 

Dagens single er en låt som går litt dypere ned i materien enn en rein “hei og hurra, det er jul”-julesang. Rhyan tar et tankefullt blikk bakover på året som har gått, og det faktum at verden ikke er så enkel for alle. Hun oppfordrer til å bruke julestemningen til å rydde unna uenighet, uvennskap og negative hendelser. Slipp lyset inn i livet, i julens navn.

Sjekk ut Rhyan Sinclair på Facebook. Og mer info finner du på www.rhyansinclair.com

 

 

Forrige artikkelDoD Sessions: Kyle Daniel with Seth Rentfrow (Dust of Daylight’s Sessions at Andrew’s)
Neste artikkelHandsome and the Humbles – We’re All The Same
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here