American Aquariums nye besetning

BJ Barham har nettopp offentliggjort den nye besetningen i American Aquarium.
Den består av fire nye, temmelig velrenommerte musikere fra en stødig roots-rock bakgrunn.

På trommer finner vi Joey Bybee, som har spilt i Crooks, Randall King Band og Washington Revival. Han utgjør rytmeseksjonen sammen med bassist Ben Hussey, som kommer fra Six Market Blvd og Dolly Shine – som ga ut den utmerkede countryplaten Walkabout i fjor, og avsluttet bandet like etterpå.

Gitarist Shane Boeker har spilt med Austin Meade under hele oppturen hans de siste årene, og på pedal steel finner vi ingen ringere enn Adam Kurtz – som vi har sett spille med absolutt alt av det som kan krype og gå av up and coming artister i Nashville. Han har full oversikt over egne giger – og kan rapportere om at han i 2016 spilte 211 konserter i 29 stater, og så langt i 2017 spilt 136 konserter i 14 stater og 8 land. 

Det er med andre ord en gjeng dyktige og erfarene musikere med mangfoldige timer på scenen og veien som BJ har hentet inn som American Aquarium. Vi gleder oss til å høre platen som etter sigende er på vei… 

Vi sier med denne videoen et takk for turen til den gamle besetningen, og ser frem til å møte de nye musikerne et sted der ute på veien… 

Forrige artikkelFredagsvideo: Eric Ambel – Look At Miss Ohio
Neste artikkelMicah Schnabel – I’m Your New Norman Rockewell
Rune Letrud
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here