Fredagsvideo: Eric Ambel – Look At Miss Ohio

Ett av mine favorittøyeblikk under fjorårets Americanafest var å henge med Eric Ambel i bakhagen til Fond Object. I løpet av dagen spilte han et gnistrende rockeshow som ga nytt håp til alle som hadde sluttet å tro at rock fortsatt hadde livets rett.

En av låtene han spilte var derimot en rolig ballade. OG en coverlåt. Nemlig Gillian Welch’s “Look At Miss Ohio” – hentet fra hans nye album Lakeside. 

Ta en kikk på denne videoen, der Eric Ambel og bandet (blant andre Keith Cristopher fra The Georgia Satellites) iført aldeles nydelige joggedresser gir oss en helt enorm versjon av låten OG spiser pizza som helter… 

Forrige artikkelPremiere: The Anti-Music Bonanza – Sweet Codeine
Neste artikkelAmerican Aquariums nye besetning
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here